INDEX LINE

 

Godine 2007. zabilježeni su naši skromni početci kada smo uz neznatan broj zaposlenih krenuli s jasnom vizijom budućnosti. Kao tvrtka nastali smo u Sarajevu, razvijanjem tržišta i ulazak u novu globalnu eru propraćenu tehnološkim napretkom značili su samo jedno – ulog svih snaga u poduzetničku odvažnost, odlazak prije vremena, te u konačnici težiti ka izvrsnosti.

Indexline je tvrtka koja se bavi proizvodnjom uredskog i grafičkog repromaterijala kao i materijalom za vizuelnu promociju.

Godine 2013. opseg našeg poslovanja zahtijevao je nove strateške odluke koje su rezultirale proširenjem naše djelatnosti. Danas, naša tvrtka se bavi i proizvodnjom reklamnih (promotivnih) polica. Za izradu reklamnih polica koristimo najkvalitetnije materijale koje biramo shodno potrebama naših klijenata. Pored iznimno kvalitetnih materijala koje koristimo za izradu samog produkta naša briga je i sam vizuelni identitet produkta. Dakle, naš tim vrši izradu dizajna, pripremu i štampu, zajedno sa uslugom montaže.

Mi smo tu da nastojimo da sve usluge prilagodimo različitim zahtjevima, potrebama i svrsi “upotrebe reklame”.

WE PRINT YOUR IDENTITY